Massageterapi

Klassisk svensk massage
En klassisk behandling där vi jobbar med knådningar, töjningar och strykningar för att hjälpa dig att lösa spänningar. Ger både djup avslappning och ökad cirkulation till trötta och spända muskler. Vi masserar med vår ekologiska massageolja från Hven.

30 min 350 kr
50 min 550 kr

Avslappningsmassage
Avslappningsmassage med varma aromaoljor med örter från Hven. Underbar spa-upplevelse som alla vill få som present! För dig som behöver koppla av och få ny energi. Harmonisk, mjuk massage på baksida, ben, rygg och nacke. Överarms-, dekolletage- och ansiktsmassage. Avslutas med applicering av ansiktskräm.

60 min 575 kr

Minispa EcoLyx
Ger dig total avkoppling! Perfekt gåva till den stressade vännen. Slappna av medan du får peeling, inpackning och underbar aromamassage på nacke och rygg. Därefter följer ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask, varma handdukar, aromamassage, vitaminserum samt ansiktskräm. Drömmen avslutas med en helkropp-avslappningsmassage.

90 min 950 kr

Terapeutisk massage
En kraftfull massage med töjningar, värmebehandling, stretch, mobilisering och triggerpunktsbehandling, t ex vid akuta eller långvariga smärttillstånd, utstrålande värk eller nedsatt rörlighet. Vi masserar med vår ekologiska massageolja från Hven.

30 min 425 kr
60 min 625 kr

Med vårt klippkort får du 25 % rabatt på terapeutisk massage.

30 min 5-klippkort 1700 kr, 10-klippkort 3400 kr
60 min 5-klippkort 2600 kr 10-klippkort 4900 kr